Juice kan rense kroppen

Herinde har vi talt en del om hvad cigaretter gør ved kroppen og hvad vi mener om hvorvidt man selv bestemmer om man vil ryge eller ej.

Planen er at det skal handle om noget lidt mere utraditionelt i dag, nemlig hvordan juice kan være med til at rense kroppen for rigtig mange grimme ting, der generelt kan give problemer. Her tænkes der på søvnbesvær, træthed, udmattelse samt en række andre ting.

Juice er noget der ved at komme op i tiden igen og noget som mange er store tilhængere af, det er måske ikke det rygerne bruger mest tid på, men hvis man er glad for at ryge, men gerne vil forsøge at gøre noget godt for sin krop, så kan juice være løsningen. Juice indeholder en masse sunde vitaminer og stoffer, som både styrker kroppens immunsystem og giver et stort boost af energi. Sidstnævnte varierer dog en del alt efter hvor meget sukkerholdigt frugt juicen fyldes med. Det kan være forskelligt hvad der smager bedst. Nogle foretrækker en syrlig smag, andre skal helst have det sødt.

Et par gode forslag til sund og lækker juice kan være noget der laves på appelsiner og bananer. Det er to frugter som kan fås næsten alle steder og som næsten alle kender og ved hvordan smager og fungerer. Ligesom langt de fleste godt kan lide begge frugter. Men inden du kaster dig ud i det, så skal du have en juice først, ellers kan det blive svært. De fås i et væld af varianter og der er noget for alle pengepunge! Søger du inspiration til hvordan en god juice ellers kan laves, så tag et kig forbi juicekuren.dk, hvor du finder et væld af inspiration og gode opskrifter.

Husk på at alle kan være med, uanset hvad. Det handler for nogle om tilvænning og til de af jer som er damptoget aka. den elektriske smøg, så kender I måske allerede de mange frugtsmage der findes. Som traditionel ryger bliver det sjældent mere spændende end mintsmag, og ville være synd at kalde det for en frugt.

Vi vil forsøge at lave lidt flere af denne salgs “skæve” indlæg hvis ellers I, vore læsere, synes om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *