Lidt sødt til smøgen

Som ryger er ens smagssans som bekendt nedsat, og det er sådan det nu engang er, fred være med det. En anden ting er til gengæld at man ikke skal snyde sig selv for en god snack eller lidt sødt.

Få inspiration

Når det kommer til at skulle lave mad kan det være svært, også for rygeren, men de fleste rygere er heldigvis i stand til lidt af hvert i et køkken, hvilket leder os videre til det næste. Hvad kan man lave?


På billedet her ses et eksempel på hvad der kan laves. Det kunne f.eks. være nogle super lækre pandekager. 

Hvis du selv vil i gang kan du evt. prøve denne opskrift på lækre proteinpandekager, der garanteres for et lækkert og smagfuldt resultat, men det kræver naturligvis at du besidder de nødvendige evner i et køkken, førend mission kan lykkedes.

Hvorfor denne blogpost?

Måske du undrer dig over at vi skriver denne blogpost, men det handler kort og godt om at vi er trætte af at rygere stemples som en slags undermennesker, for at sige det meget groft. Det er jo ikke ligefrem fordi at rygeren nede på perronen overstrømmes med kærlighed når de sidste par hvæs skal hives inden toget kører.

Søde sager er ikke normalt det man forbinder med det sunde, men det kan laves sundt, og hvis du kigger nærmere på opskriften i linket, så vil du se hvor nemt det er. Det kræver blot lidt færdigheder i køkkenet.

Og nok er smøger usunde, det ved alle som ryger dem, men det skal ikke forhindre dig i at få noget sødt ind i mellem, og der vil altid være dem som kommer og fortæller at det er nok så forrykt med søde sager når man i forvejen er ryger, men det skal du blot feje væk. Ligesom når du snupper en smøg mens du venter på toget. Livet er for kort til den slags nonsens.

Kort fortalt så hold dig ikke tilbage, livet er for kort til at skulle leve i en boks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *