Træning i hjemmet

Som ryger kan man let blive ramt af lidt dårligere form. Det er ingen hemmelighed at lungerne ikke har den samme kapacitet som ellers og det gør det hårdere at træne. Derfor foretrækker mange rygere at træne alene så de finder et tempo og en træningsform der passer til deres niveau.

En af mulighederne er at træne der hjemme og det er det vi vil tale om i denne artikel

Læs resten

Lidt sødt til smøgen

Som ryger er ens smagssans som bekendt nedsat, og det er sådan det nu engang er, fred være med det. En anden ting er til gengæld at man ikke skal snyde sig selv for en god snack eller lidt sødt.

Få inspiration

Når det kommer til at skulle lave mad kan det være svært, også for rygeren, men de fleste rygere er heldigvis i stand til lidt af hvert i et køkken, hvilket leder os videre til det næste. Hvad kan man lave?


På billedet her ses et eksempel på hvad der kan laves. Det kunne f.eks. være nogle super lækre pandekager. 

Hvis du selv vil i gang kan du evt. prøve denne opskrift på lækre proteinpandekager, der garanteres for et lækkert og smagfuldt resultat, men det kræver naturligvis at du besidder de nødvendige evner i et køkken, førend mission kan lykkedes.

Hvorfor denne blogpost?

Måske du undrer dig over at vi skriver denne blogpost, men det handler kort og godt om at vi er trætte af at rygere stemples som en slags undermennesker, for at sige det meget groft. Det er jo ikke ligefrem fordi at rygeren nede på perronen overstrømmes med kærlighed når de sidste par hvæs skal hives inden toget kører.

Søde sager er ikke normalt det man forbinder med det sunde, men det kan laves sundt, og hvis du kigger nærmere på opskriften i linket, så vil du se hvor nemt det er. Det kræver blot lidt færdigheder i køkkenet.

Og nok er smøger usunde, det ved alle som ryger dem, men det skal ikke forhindre dig i at få noget sødt ind i mellem, og der vil altid være dem som kommer og fortæller at det er nok så forrykt med søde sager når man i forvejen er ryger, men det skal du blot feje væk. Ligesom når du snupper en smøg mens du venter på toget. Livet er for kort til den slags nonsens.

Kort fortalt så hold dig ikke tilbage, livet er for kort til at skulle leve i en boks.

Juice kan rense kroppen

Herinde har vi talt en del om hvad cigaretter gør ved kroppen og hvad vi mener om hvorvidt man selv bestemmer om man vil ryge eller ej.

Planen er at det skal handle om noget lidt mere utraditionelt i dag, nemlig hvordan juice kan være med til at rense kroppen for rigtig mange grimme ting, der generelt kan give problemer. Her tænkes der på søvnbesvær, træthed, udmattelse samt en række andre ting.

Læs resten

Hvorfor diskrimineres rygere

Der er kommet en grim tendens til i vores samfund, at man er begyndt at se ned på rygere. På mange måder er det blevet helt ok at køre en hetz mod rygere, hvor de ikke længere må ryge nogen steder, selv hvis de ikke engang går ud over andre mennesker.

Her på siden har vi løbende kontakt til mange rygere, som finder det ufatteligt frustrerende, at de bliver set ned på, som om at de er dårlige mennesker, fordi de ryger. Vi synes, at vi skal tilbage til at behandle alle mennesker godt.

Læs resten

8 falske oplysninger der florerer om e-damp

Vi lever i en tid, hvor alle snakker om falske nyheder på internettet. Her står mainstream-medierne frem og anklager alle andre medier for at sprede falske nyheder. Det skræmmende er blot, at de selv spreder en række falske nyheder.

Vi mener ikke, at de gør det af ondskab, men i dag har journalister ikke tid til at sætte sig ind i historier og gå i dybden med dem, og derfor har lobbyister let ved at udnytte medierne til deres fordele.

På denne hjemmeside går vi meget op i at lære folk om, hvad der er op og ned, når vi taler om rygning, e-cigaretter og rygestopproduker. Du kan ikke være sikker på, at fordi du læser noget i mainstream-medier, så passer det. For ofte spreder de falske nyheder, fordi de simpelthen ikke ved at de er falske.

Læs resten