Hvorfor diskrimineres rygere

Der er kommet en grim tendens til i vores samfund, at man er begyndt at se ned på rygere. På mange måder er det blevet helt ok at køre en hetz mod rygere, hvor de ikke længere må ryge nogen steder, selv hvis de ikke engang går ud over andre mennesker.

Her på siden har vi løbende kontakt til mange rygere, som finder det ufatteligt frustrerende, at de bliver set ned på, som om at de er dårlige mennesker, fordi de ryger. Vi synes, at vi skal tilbage til at behandle alle mennesker godt.

Læs resten

8 falske oplysninger der florerer om e-damp

Vi lever i en tid, hvor alle snakker om falske nyheder på internettet. Her står mainstream-medierne frem og anklager alle andre medier for at sprede falske nyheder. Det skræmmende er blot, at de selv spreder en række falske nyheder.

Vi mener ikke, at de gør det af ondskab, men i dag har journalister ikke tid til at sætte sig ind i historier og gå i dybden med dem, og derfor har lobbyister let ved at udnytte medierne til deres fordele.

På denne hjemmeside går vi meget op i at lære folk om, hvad der er op og ned, når vi taler om rygning, e-cigaretter og rygestopproduker. Du kan ikke være sikker på, at fordi du læser noget i mainstream-medier, så passer det. For ofte spreder de falske nyheder, fordi de simpelthen ikke ved at de er falske.

Læs resten